Du er landet på Oliemaling.dk, det helt rigtige sted at finde linoliemaling. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle linoliemaling tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Linoliemaling Ude

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Kunstnershoppen.dk.

Her kan “Linoliemaling Ude” fås til 325,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Skovgaard & Frydensberg Udendørs Linoliemaling Malingen er revet på trevalseværk efter oprindelige metoder, hvilket betyder, at pigmenter og olier er bragt helt tæt sammen.
De anvendte bindemidler er koldpresset rå linolie og linoliefernis.
Malingen er t…

Se hos Kunstnershoppen.dk ❯❯

2: Linoliemaling Inde

Sidste produkt på vores liste er Linoliemaling Inde som vi har fundet til 310,- hos Kunstnershoppen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Skovgaard & Frydensberg Indendørs Linoliemaling Malingen er revet på trevalseværk efter oprindelige metoder, hvilket betyder, at pigmenter og olier er bragt helt tæt sammen. De anvendte bindemidler er koldpresset rå linolie og linoliefernis.
Malingen er…

Se hos Kunstnershoppen.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste linoliemaling i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse linoliemaling:

Dyreste Linoliemaling på listen er Linoliemaling Ude fra Kunstnershoppen.dk med en pris på 325.00. Billigste udvalgte Linoliemaling er Linoliemaling Inde som du kan købe for 310.00 hos Kunstnershoppen.dk. Forskellen på de to priser er 15 kr. – de 2 Linoliemaling vi har fundet koster i gennemsnit 317.5 kr.
Ovenstående Linoliemaling data og priser er hentet fra 2 butikker (Kunstnershoppen.dk, Flugger Farver). Alle Linoliemaling tilbud er opdateret i dag 03-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.